15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSfârşit de săptămână îndoliat

Sfârşit de săptămână îndoliat

Trei accidente grave de circulaţie, în urma cărora patru persoane şi-au pierdut viaţa, au avut loc în weekend pe drumurile din judeţul Vâlcea. Viteza excesivă şi neatenţia la volan au fost principalele cauze ale acestor tragedii.

 

Doi tineri care se întorceau de la o discotecă din localitatea vâlceană Orleşti şi-au pierdut viaţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un groaznic accident. Şoferul, de 24 de ani, a consumat băuturi alcoolice, iar apoi s-a urcat la volan, conducând cu viteză foarte mare. Accidentul s-a produs în jurul orei 2.30, când Bogdan M., din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism BMW 316, proprietatea Carolinei S., pe DN 64, în localitatea Prundeni, sat Călina, judeţul Vâlcea, a intrat în derapaj şi a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă şi izbindu-se violent de un stâlp de telegraf şi de o salcie, aflate pe marginea drumului. În urma impactului au decedat conducătorul auto şi pasagerul din dreapta faţă, Ion D., de 24 de ani, din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea. Nici unul dintre ei nu purta centura de siguranţă.

 

A intrat cu motocicleta în doi oameni

 

Alt accident grav de circulaţie a avut loc sâmbătă, 21 iunie, în jurul orei 10.30, când un motociclist care circula cu viteză excesivă a intrat în doi oameni care traversau strada prin loc nepermis. Florin V., de 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care conducea o motocicletă Kawasaki, pe DN 67, în cartierul Copăcelu, l-a lovit frontal pe Petre B., de 71 de ani, şi pe Silviu D., de 40 de ani, ambii din municipiul Râmnicu Vâlcea, care au traversat strada fără să se asigure. În urma impactului şi-au pierdut viaţa Florin V. şi Petre B., iar Silviu D. a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vâlcea.

 

Trei copii răniţi din cauza unui şofer iresponsabil

 

Tot sâmbătă, la ora 19.30, Olimpiu O., de 43 de ani, din Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea o autoutilitară Dacia 1307, pe DN 67, în localitatea Slătioara, din judeţul Vâlcea, din cauza neatenţiei în conducere a părăsit partea carosabilă, intrând într-un şanţ şi lovindu-se frontal de un cap de pod din beton. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui T.O., de trei ani, băieţelul şoferului. Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, unde a fost diagnosticat cu fractură claviculă dreapta 1/3 medie. Alţi şase pasageri care se aflau în maşină au suferit contuzii, policontuzii, traumatisme şi plăgi, având nevoie de îngrijirea medicilor. Printre pasagerii care au suferit răni uşoare au fost şi doi copii de şase şi trei ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU